16-03-12

Brecht-Brugge-mol-Brecht.

De eerste ronde zit erop! 

Vanmorgen, met actieve sponsoring van Deckers Transport NV, (merci Sven!)  nog in de nevel vertrokken naar Brugge. Daar zat de Robbie van Cactus ons op te wachten in zijn kantoor. Eventjes een koffietje en dan vlugvlug enkele straten verder naar het gebouw van Oxfam waar de bamboes in veilige bewaring lagen. 

Terug langs Antwerpen naar 't Getouw in Mol. Onderweg veel tractoren op de weg, het leek of met het goede weer ook plots alle landbouwers de baan op moesten. 

De lopende expo in 't Getouw is nog lopende tot en met dit weekend. Vlug even gaan bekijken, maar eerlijk gezegd, het was men genre niet.

Maar de bamboestengels mochten in een vestiaire van een zaal. We hadden al één van de 4 zakken er liggen en kwamen er met de volgende aan maar de deuren waren al terug afgesloten. De verantwoordelijke dacht dat het dat al was. Gelukkig was ze nog niet ver uit de buurt. 

 Verder eindelijk nog goed nieuws, het drukwerk is klaar! 

We kunnen beginnen uitdelen...

Weekendwerk, net zoals we verder werken uitzoeken die tentoongesteld zullen worden, deze is nog een twijfelgevalletje...De achtergrond is met spuitbussen verneveld.

Het is een optreden van Andy Palacio,die zelf een 5tal jaar geleden jong gestorven is. Het typische voor de Punta muziekstijl is het ritmisch bespelen van schildpaddenschilden.lichte palacio.JPG

 

19:11 Gepost door Jan Franssen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.