07-10-12

De keiheuvel in Balen, Fiesta Mundial

Eventjes uit de line geweest, de vorige computer begon alles dubbel te zien...

Ondertussen is het alweer een week geleden met schilderen op de Keiheuvel. Dit is een soort vakantiedomein naast een zweefvliegtuigveld. Het weer was die dagen wel al wat minder. Tijdens de stortregenbuien kwam het water langs onder en buiten de tent binnen gelopen en moest ik men plastieken verplaatsen daar ze nog niet erg droog waren. Vrijdag dan alles opgehangen, een zwak herfstzonnetje erop en de verf heeft het gelukkig volgehouden tot na de feestactiviteiten van dat weekend.

Met de opbouw ben ik er verschillende geestesgenoten tegen gekomen, alles was er tenslotte voor het goede doel. Zo liep er bv een bloemist rond die de lingerie in ging, of een internationale groep van vrijwilligers, of mensen uit het Verbeteringsgesticht die meehielpen het Heras hekwerk juist te plaatsen. En ja, niet te vergeten, ook de plaatselijke VDAB kwam er controleren.

P1000555.JPG

En, dan zo vrijdag in de vooravond ergens,het was nog licht, speelde de er een groep in de tent. er was nog niet veel volk, maar ambiance was er wel, en nog voor onze eerste Duvel op was vloog er een gitarist boven het publiek.

19:58 Gepost door Jan Franssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.